◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

06 October 2009

Raya Lagi!

Alhamdulillah.. Dah name pon raya sebulan kan?? So aku masih b'perluang tuk beraya sakan lg. Walhal aku MALAS dah nk g beraya. Haha. T ape yg buat kan aku rajin nak beraya kali ni sebab aku gi beraya ngn MEREKA (kawan2 ex-SKKRU). Tu yg semangat n seronok giler nk beraya bersame2 mereka.

Pada 27 Sept 2009 (bersamaan ngn 8 syawal aku rs), MEREKA (Erfiza, Hawa, Farah, Diana + anak buah die, Eza, Zaharah, Zalila, Suhaila, Zulkhairi, Guntur, Fitry, Hishamuddin + awekk die) dtg b'kumpul umah aku dulu. Menu aku hri tuh MEE KARI yup kawan2. So, smpi je MEREKA ni, bukan tau nk mkn dulu pon. Benda pertama yg MEREKA duk buat bg kaum pmpn, ape lagi duk pnjm cermin aku membetulkan SELENDANg & Tudung masing2 (tuk kelihatan lebih ayu & anggun). hehe. Yg jejake2 tampan ni lak duk GOSIP2 laa ape lagi. haha (plus isap ROKOK bg mereka yg merokok) . Tu pun aku rs sorg je kot yg merokok.heeee ;P







Bergambar kenangan kat TERATAK USANGku~

Then, hbis je MEREKA mkn MEE KARI di rumah aku, kami teruskan perjalanan kami ke rumah AZLIA pula. Blok same ngn umah aku tp umah AZLIA ade kat ujung blok aku tuh. heeee ;p
So, kami berjalan beramai2 dr menaiki 'KERETA HONDA M'SIA' masing2. Buang mase, duit minyak je. haha







Bergambar di JALANAn KIAI KHUSAIRY menuju ke destinasi RUMAH AZLIA.

Next, smpi sudahh rumah AZLIA. mcm biase la, makan2, gosip2, bergambar2, dan yg last skali kita BerMAAF2an ya KAwan2! heeee.
POsing Posing dan POsing~ heeeee





Ohh tiDAK2! Ni gmbr semata dimana MAMAT sebelah tuh mmg suke nyakat org je kjenye. YG the PHOTOGRAPER gmbr ini pon 1. Gi amik gmbr aku ngn si al-GUn ni wat pe? But, it's ok. Kenangan bersama kwn2! yeayy!

Aduhh..perjalanan masih diteruskan ke rumah CIKGU SURAYA (CIkgu kami time PRImary school).
Xsangka yg cikgu still ingt kat KAMi n still remember our NAME! SUngguh terharu taw! Cikgu xbyk berubah. MAintain mcm dulu yg suke berleter & bercakap. heee. Ingat lg time kne marah sbb masing2 duk berbual dibelakang sedangkan cikgu mengajar kat depan. Ayat yg cikgu gunakan "Korang kat belakang tuh BEROMEN je" haha..BEROMEN = BERBUAL ye kwn2! ahakss. Yang bestnye, kami dpt RM1 dr CIKGU! MACIHH CIKGU! lalalalalalaa~






Gambar2 kenangan di rumah CIKGU. DEkat Port GArden, Port Klang~

Next trip to Umah APEK (Hishamuddin). Bergerak ke Tanjung KArang! fuisshoohh~ jauh gak perjalan tuh. Tapi aku sebagai penumpang kereta org. Yang drive nye si ERFIZA. ade 3 kereta yg berkonvoi time tu! Sepanjang perjalanan tuh duk bergelak sakan giler! tuk Geng2 SAGA jelaa. Haha. Byk giler Story Mory yg MEREKA duk kongsi bersama! Tp, i can't tell here. Byk yg kne cite dlm kete SAGA je nnti.haha. Sape nk th cite kne masuk kat dlm kete SAGA itu eh.


Ini la GENg SAGA! haha. Otw nak ke umah apek ni, masing2 duk tahan je Buang Air sbb xde R & R. Aku menunggu je Perjanjian Al-Gun & Hawa tuk siapkan R & J! haha. Memudahkan anda sumer ke Tangjung Karang taw! lalalallla

Sampai Umah Apek dlm kul 3 lebih rsnye, pastu mkn2 n lepak2, kami terus berangkat ke rumah Erfiza lak. dekat Bukit tinggi sane! 2 kete trus ke rumah dia n kete si Apek g shah alam. Sbbnye nak antar awek apek ke terminal bus! lalalalalala~ Die nak pulang ke kedah!

Rumah terakhir yg kami pergi adalah rumah DIANa kat Sg. Sireh! Bile masuk rumah2 terakhir ni terus xde b'gmbr2 kenangan sebab masing2 dah buruk n muke penat! haha. yeke?? aku agak jela. Tp if ade yg on kamera of course rmi gile muke2 yg akan POSE! haha. Perjalanan kiorg berakhir kat Sg. Sireh jela k! Masing2 dah penat n perlu pulang ke rumah tuk take a rest!

Jumpa korg sumer time next meeting! Tggu aku upload cite n gmbr2 mase CELEBrate Bday APek! SElamat Hari Raya to all! *,* Wink Wink!