◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

09 October 2009

[Convocation Day]


I was waitin for the 71st convocation ceremony! It being held on 18th October 2009. At 12:00 p.m onwards. I can't waiting for that DATE. I never ever had convocation before & hope this ceremony will give me a memorable & precious moment! At last, i've got my DEGREE for a few years i was spent time studying at UITM Shah ALam. Alhamdulillah!

Just Wait & See later, I will upload new piccas at the convocation ceremony! lalalalalalaa Happy! Wait ya!

.:: Celebrated Apek's Birthday (06.10.2009) ::.


HAPPY BDAY TO U. HAPPY BDAY TO U. HAPPY BDAY TO U, APEKkkkk. HAPPY BDAY TO U. ALhamdulillah kpdNYA sbb at last benda yg kami rancg ni akhirnya t'JADI juge. if ikutkan ape yg t'jd kat kwn aku si HAWA ni, mmg rs mcm xjd je plan kami tuk CELEB BDAY apek taw!

Tapi, tepat jam 2 ptg kot, ER bgth aku yg plan ni jd & nnti that girl (ER) akn jemput aku kt umh aku.

So, ptg2 kul 6 lebih aku dh MANDI taw. xsabar nk meraikan bday APEK ini. Aku memilih bju kaler grey + inner & jeans kaler black la! mmg sesuai la kot tuk main lari2 nnti..ahakssss ((;


Ni la baju nye~ lalalalaa. tgn pnuh ngn TEPUNG!

OK, jam 08:00 p.m, ER pun HONK dpn umh aku. So, cepat2 la aku b'gegas g ke MOBIL die itu smbil menjerit kat mak ---> MAKKKKK, along g dlu eh!(mak busy ajar bdk ngaji quran)..heeee ('',)

then, dlm kete ER, kami duk PKIR.......

jadi x nnti nak CELEB apek ni. takot je xjd taw.

Perjalanan kami diteruskan smpi ke Shah Alam. But, time kat tol lg dh t'serempak ngn Kete PITO. haha..JODOHH nmnye~ Pastu, sumer b'kumpul kat DATARAN sek11 Shah Alam. Msing2 duk usha PORT yg sesuai tuk SETUP mknn n tmpt. Akhirnya, kami jupe PORT yg dekat ngn DATARAN shah alam. berdekatan ngn MUZIUM Shah Alam.

Ni gmbr versi siang! Kami CELEB pd waktu mlm..heee ((; Kitorg duk lepak kat sudut tuh tuh. nmpk x?? Dekat ngn SPORTLIGHT tu..heee ((;

Dah dpt Port nk melepak, msing2 berkumpul tuk merancang STRATEGi tp.... STRATEGI tidak b'jy! aku yg FAIL kan..haha. Sorry kwn2! xsengaja. Seperti rncngan, nnti hawa yg akn intro APEK & Friend tp, lain jd nye sbb apek n kwn die g PARK KETE SAGA MERAH kpunyaan kwnnye itu btul2 dekat BUSTOP tmpt aku n ER lepak tuk ATTACT apek! haha.

Ape lagi, aku t'pakse la say 'Hi, Apek!!' heee.. cover cun la konon! skali Er baling daa tepung nye. pastu ade ke kne aku skali! hampehh~

Perang bermule!!!!!! lalalalalalalalaa~








Dah penat ATTACt si APEK, kami pon menjamu selera ngn SATAY & KEK + AIR COKE! ALhamdulillah knyg perut SUKE hati! heee ;P

Spnjg duk MELANTAK tuh, mcm biase la duk GOSSIP2, BORAK2, KUTUK2, SNAP2 gmbr & lain2.Tu jela kje kami nie haa~

Before nk blik smpt lgi merakam kan gmbr2 KENANGAN yg xleh BLA POSE nye! haha. But, all the PICs were very NICE! Jom tgk & layan gmbr2 yg dah di tgkp oleh PHOTOGRAPER jmputan kami iaitu EDY-->kwn APEK. (jap, gmbr edy ade kat bwh ni)
Edy yg gmbr kecikk tuh..

Ni antara PICs yg HOts & BEst SHOOts laa dr Edy! ecehh~
[Take 1]

[Take 2]

[Take 3]

[Take 4]

[Take 5]



SUdahh pnt b'gmbr, Kami pulang ke pangkuan Ayahanda & ibunda kami! haha
Bak kate CIkgu suraya, xelok anak2 muda balik lewat mlm. Pdhl mlm itu kami sumer pulang ke rumah dlm kul 12:00 a.m. Nsib baik xde pape yg t'jd. Sumer dpt pulang ke rumah dgn selamatnya! Aminn.


MISS U ALL & ALL THE HAPPINESS WE'VE SHARED TOGETHER!