◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

10 October 2009

My Little Kittens & their Mom were missing!


Dua ekor kitten ni laa yg dh hilang ms time kami pulang ke kg halaman kt Melaka. Aku dah pesan kt mak suruh kurung mereka2 ni. Tp, mak kate nnti kcian lak mereka kelaparan. Last2, blik je ke Klang tgk2 mereka2 dah xde.

Dua2 ekor yg hitam tuh dh hilang gak b'same2 ngn chichi & junior. Yang tggl hanya NYANYA sorg je..Dia jelaa yg rapat ngn aku! sedeyynye~

Hope sgt kucing2 ni Hilang & dpt tmpt b'teduhh~ Aku xnk mereka2 ni dikerjakan oleh org2 yg xsepatutnye!

Esok g sorg2 ke??

Alaaaaa, mls gile nk g Uitm sok. If xg sok, mapoh aku xdpt nk konvo lak sbb sok kne g amik jubah~ huhu. Tp, aku g sorg2 ke? ade org tuh nak ikot tp xleh la pg2 sbb mlm ni die kje n pulang sok pg lak. Of course la MAMAT itu pnt ngn kijo dio. Hbis tuh aku g sorg2 jela mcm ni. Tp, ptg sok nak gak ulang lg skali NAKK GAKK die dtg shah alam jmput aku dr UITM. haha. Keji x aku??

Haha, Muke xleh bla mcm budak nerd ats tuh. Mcm tula aku bile org suruhh g sorg2. Malu u!! haha.

Esok knela msj dio supaya dio dpt mari ke shah alm amik aku eh. aku xnk blik nek bus. Malas je kaki ni nak gerak sok pg! tolongggggg!