◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

28 October 2009

♥ My Convocations' Memory ♥

Me in kebaya!!!


Ni hadiah dr mereka2 sumer


Ni lak dr mak usu gue


With my all siblings!!! Luv them Muchh!!

Nenda Tercayangg!!


My Beloved PArent!!


Ngan Ummu my Bff


Alhamdulillah...18 Oct 2009 bersamaan dgn hri Ahad ye kwn2..aku dah bersiap sedia tuk pergi ke hr KONVO aku.. Korang just imagine..(imagine k), aku berasa sgt2 berbangga ms hri tu sbb dpt pakai BAJU BARU, BF dtg tgk KONVO aku, NENEK kesayangan aku pon ade, dpt HADIAH byk2.. And yg paling ku suke sumer FAMILY MEMBERS aku ade dtg CELEBRATE skali KEJAYAAN yg aku kecapi selame ini..

I'm the BACHELOR OF ACCOUNTING holder rite now OFFICIALLY!
I'm the ALUMNIs' MEMBERS of UITM MALAYSIA!
I'm Proud to be ME!

Nextttttt!!!!
Nak smbg ape lak eh??
PROFFESIONAL @ MASTER??
Duk terpkir2 laa smpi laa ni.. But....
mcm ne lak ngn TUNANG & KAWEN eh??
PONING2..hehe ;p

btw, gembira yg aku rs time konvo sgt lain..ni blum lg rs nak kawen lak kan?? haha
msti lg seronokkk!!!!