◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

29 October 2009

KePULANGan yg kami NANTI!!!

Alhamdulillah.. pg td kul 06:30 a.m mcm tu, uteh adikku yg ke 5 mahu bukak sliding umah tuk ke sekolah..tibe2 ade SUMTHING melulu masukk ke dlm umah..uteh terpinga2 pastu trus kejar bende tuh..tgk2 rupenya tuh adelah JUN!!!!! kucing aku yg aku cite LOST mase time raya hri tuh..



Ni laa JUN yg aku mksdkan


So, u'all just imagine yg JUN selama 1bln lebih ni duk mane la kan??? ciann kat JUN..tp..sedeynye, ANAK2 JUN yg lg 3 ekor tuh xda bersame die..

Apela nasib kucing2 aku tu..ni msti kes ade org yg DENGKI ngn kuarga aku smpi melepaskan KEDENGKIAN mereka kat KUCING2 aku!! mcm S**L dorg yg ANIAYA kucing2 ini!!
AKu doakan KUCING2 aku yg lain dpt pulang ke rumah mcm ne yg JUN buat..InsyaALLAH..doa sj pdNYA! AMINN~