◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

30 October 2009

Layann budak2!!

Hari ini bgun pg2 je tgk2 mak abah dah TIADA!! Rupanya mak abah aku busy menguruskan MAJLIS PERKAHWINAN anak jiran aku yg berade di hujung BLOK umah kami..heee ;p


Next action, aku pon pergi laa mandi manda dlm blik air umh aku dlu kan..pg2 kne mandi, lau x mandi hbis laa bau bdn yg BUSUK tuh xhilang2..hehe. Pg2 knela 'take a Breakfast' kan?? TP, aku xth nak mkn ape?? tgk2 kat dlm peti sejuk, ada 2 bungkus kuey tiow. So, aku decide tuk wat kuey tiow goreng!! nyum nyum!


Ni laa kuey teow goreng nye!!


Dah settle mkn.. Budak2 ramai2 dtg kat umah aku..budak2 ni sumer GENG AMIRRUL, adik aku yg BONGSU! Si Najmi suruh masakkan MEGGI lak kan??sabau jela!! Aku pon panaskan air n proceedkan memasak MAGGIE KARI itu..lalalalalaaa ;p

MAGGI xelok untuk KESIHATAN!! haha

Sambil2 mkn maggi tuh mereka2 duk melayan tv kat umah aku! Duk melepak beramai2 kat depan tv umh aku!


Melalak2 macam tgk hantu! padahal mmg ngh tgk cite hantu..hahahahaha..cite ape eh???? -------------> l o a d i n g . . . . . . . . . . . . . .

PEEK-A-BOOOOOOOOO


mereka2 melayan cite POCONG 2..Hahahahahaha ;D


Pastu ape eh?? Ntahlaa..aku xtgk cite pocong tuh smpi hbis..th2 je t'jg tgk2 bdk2 sumer dh kuar gi mkn kt umah PENGANTIN!! lalalalaa ~