◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

13 November 2009

Nape perlu mcm tu?? T,T

Assalammualaikum my beloved friends!

Jap2..Actually, hati ngah sayu nie..Nak th x nape??
(angguk2 laa kepale kamu itu) isk2

Dia sedang tgk kat HP nya, tp.... NO message!
Bayangkan hampir 3 4 hari HP dia mcm tuh tuk menunggu MESSAGE dr SOMEONE! But...
1 Message pon tidakk ade! huhu

(aduhh..t'gantung jap ape aku nk cite. Sbb ngh YM ngn Encik Salim, ex-bdk ofis tmpt praktikal aku) heee ;p

OK2..smbung balik ape cite td?? ermmm...
Dia menunggu mesej dr Someone..Actually, someone tuh adelah BF dia!
You just imagine, leh ke bile kita b'COUPLE, tp jarang msj2 & calling2. Adakah itu satu perkara yg patut?? Or x patut??

What will u say?? Saya sgt rs sedih hati taw bila diperlakukan sebegitu! opppssssss! Aku ker 'dia' yg diatas mksudkan?? ermmm.. ;((
Akulaa sebenarnya nie..

Aku syg sgt kat die..Adekah bile dia xmsj or call aku means dia ade SOMEONE ELSE??
Ye kah?? Sbb dia mcm endah xendah je ngn aku.. Aku ke patut yg b'iya2 nak jg hati dia, sedangkan dia jg ke hatiku??

I need to remove ur picture rite now! sorry dear!

So skg i just wait n see what will happen NEXT!! hurmm.. HOpe i & him will HAPpy Ever After! I need You! Hope u need me too!

(crying like a little girl)