◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

16 November 2009

Funny & Scary experience! wuuuu ;)

Hurmm..nak mula mcm ne ni eh?? haha..
14 Nov 2009 : aku & uteh(adikku) telah menggatalkan diri tuk pergi ke 4th Anniversary Flyfm.
And pd ms yg sm juge si uteh tuh nak g dating ngn BF dia..(bdk2 dh ade BF) parah2..
Ok, xkisahlaa.. Kitorg nie kua dr umah dlm kul3 ptg. Pastu, trun naik bus smpailaa ke Asia Jaya LRT tuk menunggu BF uteh & abgnye(yg berjanggut) amik kitorg..haha..Aku mmg pantang tgk mamat janggut..SHHWWEEETTTTTTT!!!!!

Then lepas je mereka2 amik kami2 nie, abgnye trus hantar kami ke OU kat damansara tuh..Macihh bro! (bro ke?? pdhl umo br je 21..aku lak lg tua dr die) haha..
Smpi je kat OU, kami layan Concert FLYfm yg rmi Band indie tuh..haha..mmg layann babe!
E.g: ade Yuna, Bittersweet, One buck short, Hujan, Exstranged, Bunkface and many more~
(one of band yg ada ms Fly Fm anniversary)

Penat melayan band2 ni aku ade gak jln2 cr pasal lam OU ni & then g cr KFC konon nak melantak, pastu orderlaa meal 'Toasted Twister' nyummy!

Mmg Malaysia ni kecik aje! Nak th kenapa?? Aku t'jupe kwn FB aku merangkap kwn2 YM je kat KFC OU tuh..Th x, kitorg mmg xpnh jupe & xdisangka2 jupe die kat situ lak for the 1st time! haha..Tp, masing2 saling b'pandangan each other dgn rasa RAGU2 samada btul ke dia & aku ni tgk org yg sama2 kami knl..hehe..
Adik aku sruh Misscall die tp aku takot la lak..hehe..If btul, ape aku nak buat kan?? Segan pon ade nnti..hehe :)
If korg nk th sape die,
nm dia kat FB ---> Ahmad Faisyal Othman! (pesot nm glamour dia)

Next, time to layann Concert balik b4 aku & uteh berangkat pulang.. Ni yg agak kelakar & seram ni. Korg nk th x?? Ade ke patut aku & uteh t'silap nek bus..Nek bus yg btul taw no dia . Bus rapidkl U88 (Kota Dmansara - Pasar Seni)..Yg silapnya adalah, kitorg g nek bus ke KD..haha..mmg sengal!
Pastu jenuh laa nk kne nek Bus ke KL balik! Dah la memakan ms dlm sejam gakla..Ms tuh kat Hp aku dh menunjukkan kul 10 mlm! mmg padan ngn muka kami!

Pastu, smpi2 je kat Kl Sentral kan, aku & uteh b'gegas laa ke dlm bgnn Kl Sentral tuh nak g kejar Tren KTM lak..
Tnyala kat sorg abg kje KTM tu, Dia ckp Last tren ke Port Klang dh jalan 2 minit yg lalu! Betapa Hancur hatiku.... Pastu, Aku trus amik HP aku & mendail sumer Number2 yg aku rs nak MESSAGE & CALL.. Antara org2 penting yang aku mintak tolg adalah ---->
1. Ummu (call xdpt lak)
2. Syarafina (Dia bls msj tp dia kat Seremban)
3. Fadz (Dia respon tp dia lak kat NIlai)

Aku trus nk putus ase..huhu..PAstu, aku truskan lgi...

4. Dia (tp dia lak lyn bola smpi lmbt respon..hampehh~)
5. Malau (aku msj je bgth aku ni ade mslh tlepas tren..haha..dia kat P.Tioman)

Pale memikir lg nie.... ermmmmm

6. Angah (adikku--->dia ade kat Bangi) alhamdulillah dia tolg!
7. Guntur (aku dh jnji mntak tolg amik aku kt ktm Tluk Pulai tp dh jd mcm ni, terpaksela bgth die CAnCEL..Pastu dia msj aku, bgth nape ko xcall je aku. Aku leh amik ko kat KL tuh) baikknye..anak sape laa ni..heeee ;))

Akhirnya..Aku & Uteh tidaklaa tdo di KL Sentral!
Moral : If korg rs korg nk jln2 kan, MAkE SURE korg dh set kan time btul2 tuk pulang ke rumah & TAHU SELOK BELOK tuk pulang ke umah ya!!!