◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

24 November 2009

I need Tips to attend an Interview!!

Alhamdulillah pg td mase ngah memasak LEMPENG kesukaan adik2 aku,
Tibe2 HP ringing lagu 'FIRE by Babyface'.
Mula2 aku biarkan je tp bile lame lak ringing tuh, so knela aku angkat. Then bila aku say 'Hello' tgk2 org dr B_____ P_____ Sn Bhd
(name company dirahsiakan dlu la sbb nya aku br nak attend interview kan. Lum dpt kje situ lgi.heee)

Pastu, org tuh call aku bgth yg aku leh attend x interview kat company dia kul 11 am, b'tempat di Megan Avenue 2, Kl. So, aku decide la tuk attend jer..Mn th ade rezki aku ker kali ni kan?? hurmm..

So, for my prepareration, Aku memerlukan TIPS tuk Interview! ade x pape Tips before ke tmpt interview & mase dah berada dlm blik tuh bersama panel2 itu nnti! huhu
Takottttttt! (sbb dah lm xattend any interview)