◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

29 November 2009

Keseronokan diKONGSI bersama :D

View yg sgt INDAH~ Subhanallah

Kami sekeluarga buat benteng..heee

ni sibuk mengangkat bakul tuk pulang~

Ni gmbr time dh nak pulang nie

Sayang sumer family~

papa mama gossip2! hehe

Adik2 yg sgt2 NAKAL~

Kami adik beradik yg sgt suke HANG OUT together~

Pose xhingat pny..hehe

Angah suke halang aku nak pose..haha

Pose kat pintu gerbang bersama UTEH~

Mula2 skali aku nak say THANKS to ALLAH (Alhamdulillah) sbb bg peluang kat aku ngn family aku untuk berkumpul bersama2 bergembira di masa cuti. Kitorg ni dah lame xkua sakan bersama2 mcm nie..heeee (sbbnya KESIBUKKAN adik2 aku yg study lain, yg keje lain.BUSY2)
pada 28hb November 2009 , kami sekeluarga telah bertolak ke daerah Hulu Langat yg ade byk tmpt2 mandi manda. Pastu abah decide tuk g berendam kat Sg. Congkak je sbbnya abah & mak xlarat nak g tmpt yg kne mendaki2 nie. Almaklumla mereka2 kan dah xbp kuat tuk pnjat tinggi2 nie..heee :D . Then kami pon menuju ke Sg. Congkak jam 7 lbih dah bertolak ke sana. Sampai sane dlm kul 9 lbih & xramai pon org kat situ.. Aku ingt kitorg je yg akan ade rupa2nya kitorg smpi sgt laa awl..haha :D

Sampai2 je kat PORT yg agak menarik dimana adenye PONDOK, ANAK TANGGA nk ke sungai, DEKAT NGN TMPT SALIN BAJU, DKT NGN POKOK TUMBANG, trus aku & adik2 len POSE sakan bergmbr dlu. Pastu br la kami2 'BEdebushhhh' dlm air sungai..haha
Hbis lame gak la kami berkubang & berendam & terapung lam air tuh. Trun nek sungai g makan sbb perut sentiase la rs sgt2 lapo bile men air..hehe.. Tp best! Kemeriahan dirasai dr awl pg smpila ke ptg hri. Blik je rumah bru la masing2 mengadu sakit2 badan, luka2 kat kaki laa kay tangan la..mcm2..haha. Sabar jela kan.. Kenangan terindah~ :))