◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

07 December 2009

Esok memulakan Perjalanan Baru~

Nak tahu x ape dia?? Of course la korg nk th sbb tu korg bc blog aku kan? heeee. Aku esok 1st day kje kat Shipping Company as an Account Assistant. Alhamdulillah lps je aku g interview trus jam tuh gak dia bg jawapan yg aku ni diterima & layak tuk Offer yg mereka tawarkan. Alhamdulillah tuk diri sndiri. Haha. :) Congrats to Me! Starting tomorrow gak aku ade aim tuk menabung untuk dpt kan ape yg aku impikan selame ini. Apekah itu?? Tunggu jela bile aku dh CONFIRM dpt ape kah bende itu. Lalalalalaaa :) Doakan ye kwn2 ape yg aku nk akan Dapat!

Tpkan, hari nie gak aku rs kehilangan. Siape yg Hilang? Or apekah Hilang? Ermm.. NYANYA yg hilang sbnrnya. Nyanya my beloved cat! dia la satu2nya kucing yg lain dr yg lain yg sgt aku sayang! Sbb die pon sygg sgt kat aku. Hope he will back soon. Nyanya! Miss U!