◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

07 January 2010

Tiba2 teringat time aku jd PENGANGGUR TERHORMAT <3

Aku ngah duk mengelamun....
Ting ting ting
(kuar gmbr mentol bercahaya kat kepale hotak aku nie)
Opppppssss! maaf t'gune bahasa yg kasar iaitu HOTAK=Otak! :))
heee..smbung cite laa..
Mcm ni. Aku just nk cite pasal mslh aku yg duk ngelamun mengingat & mengenangkan nasib aku 4 BULAN yg lalu.....

4 Bulan yg lalu itu (ogos, sept, okt, nov) aku lalui hari2 pd bulan ini sm jer.
nak tahu ape aku buat???
NAKKKKkk NakkkKKKKK!!
(aku tahu la korg xsabarr)
jap2..aku nak cite la nie~ ngahahahha :D
Benda yg aku buat sepanjang b'gelar PENGANGGUR!!

1: MASAKK - sure aku yg handle dapur kat umah nie. Sbb nk cover mak wat kje. Mak bz menjahit baju tuk mendapat pendapatan lebih..
Nape aku x menjahit?? Kerana MINAT xde lg..heee (sbr yer)

2: ON9 - Uiiishshhhhhh. Tokseh nak kate. Mmg xdinafikan aku rs aku spent tuh INTERNET je dlm 13 jam tuh..haha. On9 je lame nk mamposs..Tdo aku pon xdpt nk menang sbb ON9 lg byk dr tdo. haha :))

3: MANDI - of course la duk umah mandi kan..haha.. tu pon nk bgth korg ke..sengal kucing beranak 4..haha

4: MAKAN - Mestila mkn syg2 ku..Lau x, mcm ne syggmu ini nak hidupp kan..heee :))

5: KUCING - Nape ngn kucing?? AKU laa ibu kucing mama kucing ummi kucing.. Sumernye aku. Sbb nye aku yg menjaga MAKAN & MANDI & TDO gak laa..haha (jg kucing mcm jg BABY sndiri lak) Sabau jela <3

6: BAJU - Aku basuh baju, sidai baju kadang2 (sbbnye ade assistant) xleh bla..sidai bj pon nk ade assistant kan?? lalalalalalalalalaa >_,<

7:
TGK TV - LAYAN je sumer cite kat tv smpi dh nek hafal dah tv ape? rancangan kul bp? cite ape? bile?..huiishhh malas la nak cite..haha. phm2 sndiri laa~

Eh2, ckup laa & perkara yg aku wat sepanjang jd PENGANGGUR!
(Sikalang haa gua dah jd MODEL. Opsss Silap! DAh bekerjaya jd Acct.Asst jer.) heee :))
Alhamdulillah kpdNYA!