◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

28 May 2010

Bila rasa RINDU

Ehemmmm(t'berdehemm kt blog sndiri)
hahaha lame rsnye xjengukk blog sndiri. bukannye ape. aku sgt bz skg ngn kje aku.
smpi xde mase tuk BERBLOG.
kalau la BLOG ni ade perasaan, msti BLOG aku ni dh majuk ngn aku kan kan??
Sorry eh blogku sayangg..
Sorry taw.
Thanks to NN kerana die laa aku nk jengukk balik blog aku. heee :D

Ok2, smbg cite. Bila rasa RINDU:
Kamu akan wat ape yg nak buat kan?? cnthnye mcm:

1. Bermesej kat HP bersama2 yg kite RINDU.

2. Tgk GMBR2 org yg kita RINDU.

3. Nyanyi lagu kesukaan yg kite suke ms ngah RINDU2.

4. Layan cite yg kite pnh tgk sm2 time dulu2 bile RINDU2.

5. Bukak blik diary yg aku tulis tuk bc kisah silam time RINDU.

6. Baru ade feel nak tulis BLOG blik. haha

7. ___________________ RINDU2. (heee isi tmpt kosong sndiri k)

Kalu rs nak RINDU2 g laa luahkan rs RINDU anda pada si DIA.
Si DIA (xsemestinya BF, leh jd NENEK kita, kwn2, rakan sekerja, anak kucing, etc)

LotsOFLuv:
IeymaAxxIsmani