◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

06 June 2010

5 June & 6 June

Assalammualaikum everybody!! (& Selamat Sejahtera too) :D
Berdirinya sy disini (berdiri ke?) haha, duduk2. ber'duduk'nya sy di depan PC ini, nak mengorat-ngoret-corat-coret la cite terbaru yg br je t'jadi SATURDAY & SUNDAY yg lps(yg btul2 bru lepas ni)

Hp aku ringing lagu (Gee by Girl Generations)

Terjaga je dr tdo aku time tu jam tunjuk kul 09:03 a.m kot.

Msj dr SYARA: Weh ima ko kat klang ke?
(aku sgt pelik. nape tny gitu)
Reply: a'ah aku kat klang la ni. Nape?

Msj dr SYARA: aku nak dtg umah ko ats sbb2 yg aku xleh cite kat cni(rahsia kerajaan SYARA) hahaha
Reply: ok dtgla.

Then, masuk waktu tghr. kes pg td dh setel dh.
Ni time tggu waktu syara nak dtg je. nak th gak ape yg berlaku.
(Mak Abah aku g umah org kawen)
So aku laa yg kne menyiapkan menu tuk memasak pd hr tu.

Ok2. truskan cite:
Xnk cite laa nak wat schedule jela perjalanan hidup aku spnjg 2 hari itu.

(Syara yg *gila* telah pon mengajak aku ke KUALA KANGSAR g jupe IJAN) haishhhhh~

Ape lagi. kami pon pergi & bangga nye ajak Ummu skali. haha!!! :D

Ok2 schedule tuk 5hb & 6hb itu,

5hb June 2010:
3 p.m - amik Ummu kat tesco shah alam.
(bertolak ke perak)

5.30 p.m - smpi Kuala Kangsar. Lepak kt pekan Kuala. makan Laksa.

6.00 p.m - Check in kt RESTHOUSE kt pekan Kuala.
(bersiap2 nak g NITE SAFARI kat Taiping)

9.00 p.m - g Zoo taiping. yeahhhhh! tgk haiwan2!!

11.30 p.m - antar Ijan blik umah dia. Opah ijan dh bising cucu dia xblik2 lagi.

12.00 p.m - mkn malam kt umah ijan. Thanks kuarge ijan sbb layan kitorg.

12.30 a.m - blik Resthouse.
(tgk Pacifier kt tv3 & tdo)

6hb June 2010:

6.50 a.m - bgn & siap2 nak g umah Ijan
(tp xg trus umah Ijan. g jln2 tgkp gmbr kt masjid Ubudiah Kuala)

9.00 a.m - mkn Bfast kt umah Ijan. Thanks again kt Ijan & family.

10.00 a.m - gerak ke Cameron Highlands
(atas cadangan2 kuarge Ijan. jalan2 sekitar cameron!! yeahhhhh) heee :D

7.00 p.m - smpi ke umah aku!!!
(g psr mlm ahad kt umah aku)

Perghhhhhh~
Jauhkan perjalanan aku & kwn2.
Time ni xde lak Plan2 last2 jd je serbu Perak!!
isk2.
Next time buat lg la k.. haha
I LOIKE!!!

LotsOFLuv:
IeymaAxxIsmani