◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

09 June 2010

Nak Show-Off gmbr2 kawen kwn2 aku!!!

Sepanjang tahun ni pny Wedding yg berlangsung dalam tempoh Jan'10 - Jun'10:


Yana & Hubby : Kwn Boustead aku

Wan & Hubby : Kwn Uitm aku

Salina & hubby : Kwn matrik aku

Mimi & Hubby : Kwn Uitm aku

Laily & Hubby : Kwn Uitm aku

Hajjar & Hubby : Kwn Matrik aku

Asmida & Hubby : Kwn Uitm aku

Bila Wedding je mesti Pengantin Cantik2 belaka kan!!
Sume mmg padan & sedondon ngn pasangan masing2.
Heeee Bahagia tgk dorg bahagia.
Bila lak masa aku kawen ni?? Haha Bila Bila?
Tggu jela eh kawan2. Ade Jodoh xkemana kot.
AKu slalu gak berdoa yg terbaikk dr Allah.
Aminn :D

LotsOfLuv:
DaengIeymaIsmani

Mascherano pilih Brazil, Sepanyol calon juara



Aku nak share ngn korg pasal berita sukan ni.
Bukannya ape. rasa teruja ngn cerita yang ada hari ni.
haha :D

nak tahu kenapa? sbbnya mehh2 baca kat bawah ni ngn lebih lanjut :

JOHANNESBURG: Ketua pasukan Argentina, Javier Mascherano memilih Sepanyol dan Brazil selaku dua pasukan yang memiliki segala ramuan untuk muncul juara pada edisi kali ini yang bermula, esok. “Sepanyol dan Brazil kelihatan setakuk lebih tinggi berbanding yang lain kerana mereka memenangi trofi sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

“Tetapi pengalaman menceritakan kepada saya bahawa Piala Dunia dimenangi oleh pasukan yang meningkat sepanjang kejohanan, tidak semestinya yang menampilkan permainan terbaik,” kata pemain Liverpool itu.

Argentina akan berdepan Greece, Nigeria dan Korea Selatan dalam peringkat kumpulan dan kapten berkenaan percaya tiada sebab untuk bimbang sekiranya juara dua kali itu tidak menemui rentak mereka pada awalnya. “Dalam tempoh jangka masa panjang, apa yang lebih penting bukannya apa yang dikatakan pemerhati tetapi persembahan anda sepanjang bulan itu,” kata pemain tengah mengekang asakan lawan itu, yang dijangka akan meninggalkan Liverpool selepas kejohanan itu.

Pendek kate, aku nk bgth sini yg SPAIN or BRAZIL yg bakal juara tuk FIFA 2010 :D

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Just wait & c la. Hopefully~

LotsOfLuv:
DaengIeymaIsmani