◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

10 June 2010

CORBY!!


I try to save the money.
To grab The Corby.
To fulfill my satisfaction.
To be Happy of Me.
To plus my telephone number : Maxis. haha
To be Belagak women.
Crazy.

Enough!
CORBY!! Here wait for me!! :D

Waktu bkerja buat ape?


Bila baca 'title' untuk cite hari ni, tu 'title' tu :
WAKTU BEKERJA BUAT APE?


Haaaa! Phm2 je laa msti related ngn KORANG yang dh BEKERJA kan??
Lagi nk lari dr tajuk aku tu. haha
Bukannya ape. Aku nak ingtkan kat korg, tanggungjawab sbgi PEKERJA!
Tahu x ape tanggungjawab sbgi PEKERJA??
Tahu x??
Xtahu??
Oittt th ke x???
Korg ni kalu xth, meh aku bgth korg eh!!!

Tanggunggjawab sbgi PEKERJA:

1. Kite kne kaji balik ape kje yang ter'catat' dlm Surat tawaran kita tu. Msti ade 'list'kan?? So pkirkan sendiri ape tanggungjawab korg??

Sbgi CONTOH: Aku = Account Assistant.
So, tanggungjawab aku of kos laa kne "prepare full set of accounts, right??"

2. Dah jd Pekerja yg still dalam temporary, knela jaga sikap & attitude korg as a Temporary Staff ok. Kang elok2 leh 'confim' dlm tempoh yg ditetapkan trus jd setahun/2 3 4 5 6 7 tahun. Haha :D

3. Dah jd Pekerja kan? Nak on9 tuh xsalah. Bukan nak kate la kan, Aku pon on9 gak. mcm2 aku on9 nye for e.g: FACEBOOK, YM & etc. Haha (jnji kje aku siap kan?? Tul x? Ade bantahan???) lalalalalaa :p

4. Tdo!! tdo tuh jgnlaa msa bekerja. Bahay babe! kang elok2 Bos korg "SAYANG" korg trus "CANCEL" nak sayang korang. SBB?? Sbb korg dh buat "tahi" ngn dia la. Keje xsiap. Kje tunggang langgang. Kje 'messy'. Kje xberkualiti. Eh, mcm2 laa mls nk listkan. heee :) Lu pkir laa sendiri.

5. Buat keje perlu ade ke"IKHLAS"an k. Baru la kje kite siap "PERFECT". Heeee :D

Eh ckup ko mase tuk merapek!!!
Ngeeee :D
xnak ckp lebih2 nnti korg terasa.
Pdhal aku rs aku yg terasa.
Sbb mcm ade kaitan je ngn aku.
Haha
eh sudahhh la. Kang korg th lg rahsia aku.
hehe :p


LotsOfLuv:
DaengIeymaIsmani