◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

24 June 2010

dia dah BENCI sy. sedey!!


Hurm. Xth ape reason dia buatkan dia benci aku.
Sedih sgt aku rs.
Pdhl aku hoping lg kat dia.
tp xde hasil yg terbaek pon.
So, aku rs 'Aku Bukan Pilihan Hatimu'
Aku cube tuk rs 'Seperti Waktu yang Dulu'
tp, aku masih belum ada waktu yg sesuai.
Dia perlukan 'Cinta Dalam hati'
tp dia xbg peluang kat aku. So, aku diam jela.
Maybe ada yg lain yang 'Tercipta Untukku'.
'Sesungguhnya' akan muncul satu 'Waktu yang dinanti'
Dia lagi rela jd 'Kekasih gelapku' dr jd yg real untuk aku kot.
So aku redha jela sume yg berlaku msti ade hikmahnye.

Aku suka lagu Ungu. byk title lagu2 Ungu diatas. hehe

LotsOfLuv:
DaengIeymaIsmani

kisah sehelai TSHIRT!!!!


Nak tahu x, Tshirt yg i mksdkan ni, atas pemberian dr kwn baikk sy!!! Nak tahu sape kwn baikk sy?? sile la tgk nextt picca di bwh ni eh!!!
nama kawan baikk sy adelah -------->
jeng
jeng
jeng
jeng

WAN AZLINI!!!!!!
Thanks wan sbb blanja aku wan bg Tshirt ni!!
I heart this SHIRT much2!!!


Tshirt dr Beijing time Wan g honeymoon ngn hubbynya, Shah. Thanks Both!! :D

LotsOfLuv:
DaengIeymaIsmani