◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

22 July 2010

She Miss You vs. Me too


Hai kwn2. Lame nya aku xmenjengukk my BLOG ni. Rndu gak ni ngn BLOG sndiri. Rndu nya tahap rndu kat BF wlupon xde BF(boyfriend) ---> BF(bestfriend) pon jadilaa. haha.

ok2, smbg2. Tajuk hr ni pasal "SHE MISS YOU VS. ME TOO"!!!!!!
Aku nak share one situation yg sgt sweet pd sesetgh org yg merasakannya. Maybe org tu ngh ter':) skg tanpa henti. Wlupon hanya kerana words : She Miss You & Me Too, maybe maksud/kesannya sgt mendalam. Ini bukannya ade sbb ape2 cuma SHE & ME(Him) itu dah lame xbertgur sape. Xbertegur sape dlm FB/any laman sosial yg sewaktu dgnnya.

Nak kate ape punca or sbb musabab nya, rasanya xde laa punca yg seyes sgt. Cuma ade skit selisih phm ms dolu2 yg buatkan SHE & HE cuba elakkan dr ditegur/menegur/dan sewaktu dgnnya. Alaa biaselaa kan, suma pnh melakukan kesilapan. Even I pon byk wat silap. Dia suke ngelakkan sesuatu dr terlibat oleh SHE. but ape yg dia buat slalu diperhatikan oleh SHE. Pdhl hakikatnya si SHE xleh nak komen dia pon kt FB. dah Freeze olehnya page FBnya. Hurmm.

Xkisahlaa. Atas ke'sengal'an kwn SHE ni(name sebenar xleh di nyatakan---->W_ _ A_ _ _ _ _), dia byk cube bg hint2 kt HE tp xbp nak jelas respon yg diperolehi dr HE. So, xyah laa nak truskan eh wahai kawan SHE. Cian kat kamu. I phm perasaan SHE yg kesiankan kwnnya kerana sudi membantu Y_Y.

But, ape2 pon thats phrase so meaningful to SHE!!
---------> Me Too!!! hearttttttt :)

LOTsOfLuv:
DaengIeymaIsmani