◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

17 August 2010

What A 'Weekend'

Bab2 weekend ni slalunya, setiap kali weekend aku sgt2 laa boring. Seyes boring. *Repeat* Seyes boring!! But for 'A Weekend' yang aku nak share ni ms 14th & 15th hb!! heeeee :D

But b4 proceed ngn cite2 aku ni aku mahu habaq mai yg aku dah dpt dah 'Silverman' aku pada 13th August 2010. Alhamdulillah berkat kesabaran aku la kononnya dpt gk akhirnya 'Silverman' itu. Xkisah laa sape pon *dia*, *dia* amat berharga dlm hidup aku pd thn 2010 ni. Lalalalalalaaa. Thanks to sume yang terlibat dlm pengeluaran *dia* eh. Berkat juga sbb dpt *dia* masa hr JUMAAT Ok!! :) Alhamdulillah.

Ok2 proceed laa ngn cite 14th Aug 2010 & 15th Aug 2010. Dua2 hari ni terisi ngn jln2 sakan org kate. haha. Syok jln dua hari eh Ieyma.

14th August 2010:
Aku berbangga sbb for the 1st day aku drive to SUNWAY. Heee. Jpe *sumone* kat Sunway then kami pon merancang tuk tgk wyg. Astagafirullah Ieyma. Kamu ni time2 bulan pose g tgk wyg. G tgk wyg xpe mslhnye g tgk wyg ngn laki2 laa pulak tu. Nsib pose xbatal kan? Haha. Sengal. Nasib si dia* pon xnakal sgt time tu. haha. Sorry BFF!! tersasul* jap :) Tgk wyg je hri ni smpi lebam. Then dpt gk bli Key-chain for Mr. Silverman. hehe. Chumel key-chain tu. 1 lg baby-milo bg si abg BFF. dia nak letak kat mn, tu sy xth laa yerp. Sile bertanyakan pada si BFF sy tu. heee
Pastu dah penat merayap smpt gak berposing kat mto Vespa oyen!!! Ni sempena Hari Raya yang bakal tibe xlame lg. Dpt la capture gmbr gune BBM si BFF tuh & capture bbrp gmbr. Lalalalaaaaa :)



15 August 2010:
Hoho. Perjalanan 'A weekend' ni trus ke hari Ahad lak. Hri ni my BFF cdg g buka pose sm2 laa lak kat MIDVALLEY ok. Pendek kate, weekend kali ni sgt2 terisi ngn benda2 berfaedah.Oittt Ieyma, g jln2 tgk wyg tuh berfaedah ke time2 pose ni?? Sengal la Kamu!! haha. Eh, pedulik hape aku, jnji aku yg HAPPY laa bro/sis. Korg ade aku sshkan ke?? Xde kan. So, if xde baikk diam SHUT UP* ok!! lalalalalalaa :D Ms Ahad ni jln2 crik psl with BFF then kitorg sm2 pkir nk mkn ape. Last2 time buka pose tuh kami memperolehi jawapan dr majoriti bahawasanya kami nak makan PIZZA HUT!! yeahhhhhh :) Order Citarasa Ramadhan 1 for 2 person. Alhamdulillah laa knyg perot suke hati. Xckup lg tu. Si dia BFF duk g bli POPIAH CRISPY sbb aku gatai mulut nak mkn POPIAH yg sodap itu!! Nyum3x. So, kami pon mkn smpi laa hbis (ade gk xhbis sbb perot aku dh mmg kecik. Dpt lak perot si BFF ni hurmmm 2x5 kecikk gak) Dua2 kes nk men-DIET- hahahaha :D Sbr jelaa kan. Tp ape2 pon xde laa bazir sgt. hehe


Yeahhhhhhhh!! Dah puas berjalan mggu ni, masing2 akn kumpul duit tuk next jalan2 carik pasal!!! *Simpan duit eh My BFF* :)