◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

21 September 2010

Adakah 'itu' SETIA??

Salam kwn2!!
(Salam-Bagi salam kat korg or Salam-Salam tangan korg)
:D Ape2 pon leh laa. Jnji you all pndi nak 'paham'kan mksdnya k!

Setia??
S- Sayang sorg je.
E- Engkau je dlm hati aku.
T- Tiada yang kedua & seterusnya.
I- Ingt kau hanya untukku.
A- Aku sayang kau je!

-Fullstop-

Tu yang aku rs maksud untuk SETIA.
Means kita xsharing pasangan ngn org lain or buat pasal ngn kapel2 org lain.
Just focusing on your couple rite?
But, Ada situasi yang mencurigakan kita bila mane ade sorg sahabat aku sharing satu story psl dirinya:

Situasi itu:

Si laki2 dah ada sumone special. But tibe2 berkenalan ngn sahabat aku ni. Mereka berkawan rapat. One day si laki2 ni ngaku yang dia syg sgt ngn si sahabat sy. But at the same time dia masih sygkan GF dia. Ohhh Adakah ini SETIA??

Sahabat saya bertanyakan pd saya,
Adakah ini SETIA bila ada laki2 menyayangi 2 pmpn dlm satu masa.
Patut x sahabat sy suka kan laki2 lain & menjauhkan dirinya pd laki2 itu?

Sahabat sy menjadi buntu & biarkan masa yang menentukan idup mereka.
Maybe setiap yg berlaku ada hikmahnya kan. Sahabat sy hanya mampu doa je.
Xleh nak mengharap apa2.

Klu situasi ni berlaku pd sy, sy cuba tuk mengelakkannya.
Susah tuk jd seorang yg SETIA.
Silap2 org yg kite sanjung2 tggi tuh laa yang akan buat 'TAHI' kat kite.
Who knows rite?

Ok2! smbg nnti laa cite ni. Mcm HOT je kan cite ni.
Tggu will be updated cite ni if i've got the next story from my Sahabat k!

Salam.

Hati Duka Lara

tak pernah aku mengerti
apa yang kini ku rasakan
kegelisahan hatiku saat ini

ku masih merindukanmu
walaupun kini ku tlah bersamanya
tak pernah mampu ku coba lupakanmu

reff:
sungguh tak bisa
ku mengganti dirimu dengan dirinya
sungguh tak sanggup
aku berpaling darimu
sungguh tak bisa
mencintainya tuk melupakanmu
sungguh tak sanggup
aku berpindah dari hatimu