◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

22 September 2010

Mulut longkang ke x if ............

Dlm beberapa minit lepas,
Ngah bz2 wat keje ni,
Nak fokus wat keje ni,
Walaupon dh kul 1 p.m kan tp rajin aku nak buat keje,
Pastu, Ada sorg hamba Allah ni dtg tegur aku,
Aku pon layankan aje.
Datang2 je ke aku then,

B: Eh I xsuke ok duk tmpt I.
Aku: laaa apsal xsuke lak??
B: I hate the pupil who born in September?
Aku: wahhhhhhhh nape??(dlm hati aku terpkir kat sape2 je kwn aku yg born on that month especially my teddy laa) Wuwu
B: dorg ade satu perangai yang *Terlajak*
Aku: Nape lak? (Ape lak TERLAJAK2 yang dia maksudkan ni?)
B: Alaaaa yang Andartu!!
Aku: Eh ape mslhnye if Andartu pon?
B: They like to Emotional, Marah2, perangai yang Weird la.
Aku: ape yg weird2 nya?
B: Ntah but ade laa weird2nya yg watkan I mmg xsuke.
Aku: Ohhhh. (aku xth nak jwb ape dh pastu)

Tibe2, Si B ni cite pasal bende lain lak. Haishhhhhhh!
Kali ni dia tegur aku lak!
Isk.

Amboi lunch time xmissed!
(suara si B berkata kepada C)
Then, C ckp laa dia kuat mkn.
(But she still kurus)

Si B berkata pd si C,
U xpe ok lagi sbb U kurus.
Tgk si dia ni(menunding jari ke aku)
Eh apsal ngn aku lak kan??

B: U kan I tgk lum kawen tp dah xde pinggang!
(mksd dia aku ni GEMOK! xde PINGGANG yg ramping kot) huhu.
Aku: ohhh yeke. (Dlm hati dh panas ni. sbr Daeng sbr ko kan ngh puase)
B: wat laa exercise ckit ke bg ade shape.

B pun melulu ke tmptnya tnpa kate pape dah.
Aku pon malas laa nk respon lebih2. haha.
Lantaklaa kan body aku. Shape aku mcm ne pon ade sshkan kau ke?
Whuteva!! haha

Wishing come TRUE?

gmbr hiasan menghiasi topik hr ni ;)


Haha *Asal awl2 dah gelak??*
Bukannya apa. Ade sesuatu berlaku di sebalik post status kt FB.
Tu laa len kali post lg post yang merepekk meraban kan? ni laaa hasilnya. ngeee :D

Post by yesterday oleh seorang wanita:

*Sy sayangg Auditor! Nak cri BF Auditor la leh x? Sng nnti nk bekerjasama ;) *

Kesan dr itu, wanita ini mendapat satu msj inbox dr seorang jejaka.
Mesej inbox itu, begini:
(Eh xleh laa mention sgt kan ayat2 jejaka itu bg. Nnti malu lak jejaka itu. ngeee :D)

Tp isi2 penting lam mesej inbox tuh mcm ni:
1. bg salam kt wanita itu.
2. puji name wanita itu.
3. bgth stay ktne.
4. last & important part, His mention that His one of the AUDITOR!!!
(amik kau pmpn. nak sgt BF Auditor kan? Kan dah dpt sorg. Ngeee)

Macih to that guy sbb brani tegur the girl in FB.
Accidently, dh lame dh patut knl ngn this guy sbbnye dulu2 sama study kat UITM. Haha
Nice 'accident'!!! :p

Haaaa so? Is that ur wish come true??
Ask ur self dear!! :)

Happy Birthday. ke 25 yeahhh!

dia nak kek Durian Secret Recipe. Ni la hasilnya :p

Nyanyi sndiri dlm hati taw:

Happy Birthday to Me.
Happy Birthday to Me.
Happy Birthday to Me, Fairuz!!
Happy Birthday to Me!! ♥

*wishing nak ape pon dlm hati gak taw*
:D


Umur kamu sah 25 years old. yeahhhhhh!!
May Allah Bless U in whateva U do yerp!!
Muahhhhhhhhh2x!
*Birthday one of my friend on FB*