◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

11 October 2010

Br je berlaku td!!

Jeng Jeng Jeng ;)
Haha. Tolong laa jgn BB eh wahai kawan2!
Ok2. Bermula dr kul1 pm.
Aku g bli makanan kat cafe bwh. Then,
aku & Sharifah g bli buah2an kat An-Ney (org india jual buah)
pastu, kami pon nek ke level P1 dimana terletaknye ofis kami.

So, smpi je tmpt duduk kami pon makan laa kan.
Xkan nak pandang je makanan2 itu.

(Beberapa minit sesudah makan)

Aku & Sharifah g laa ke PANTRY.
Tujuan tuk basuh sudu yg digunakan.
Bila smpi sane je, haaaaaaa!
Amik ko, ade laa 5 6 7 hamba Allah. Ngeee :D
yang 5 6 hamba Allah tuh ok lg.
Bile masuk yg ke-7 tuh, aku lemah skit. haha
nak th nape lemah?
Alaaaaa Si B yg aku pnh cite kan b4 this.

Dia duk ckp kt aku,
"await duk tutup cover baju tuh, dh pki cantekk2x,"
aku berkata,
"Ketatla! segan"
Si B,
"Laaaa await ketat lak nak cover?"
Aku,
"heeee xpelaa"

(tiba2 sunyi tuk sementara)
Si B "Eh bile kita nak start pojek kita?"
Aku berkata,
"Pojekk ape???"
Sume org yg 5 6 hamba Allah pndg kami.
Haha. Amik hang kt si B dh kantoi pndg aku.
Sape sruh hang ckp kuat2. lalalalalalalalaaa~
Pdn muka. aku bgth je kt dia "Alaaa swimming suit xbli lg laa"
jengggggg2x!!!

Then, aku pon blah meninggalkan Pantry itu! Heeee :D
jgn mrh kak B!! ;p

Bile smpi ke tmpt sy,
HP lak berbunyi lagu MaherZain 'The Chosen One'
One message received!
My A Teddy msj me!!

Teddy: Tgh watpe? Dh mkn? Abg dh mam dh. hihi
Me: Hai abg, ayg dh mkn dh. Bli kt cafe bwh je. abg mkn ape?
Teddy: Mkn ikan goreng ngn sup soon.
Me: Ni katne ni? Ofis client eh?
Teddy: Yup. mkn kt kdi bwh ni. lalalalalaa
Me: Sngnye hati dia. Heee. Cuti ayg dh approve. Yes!
Teddy: Mstilaa kne sng hati bru leh wat keje. cuti smpi bile?
Me: Yela, mmg pon. kne sng hati kan. cuti smpi isnin.
Teddy: wahhhh bestnye.. heeee

OK2!! smbg wat keje ;)
Bye2 abang!!