◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

24 October 2010

Wayang Again!!

ni laa si KACAKK itu ;)


Chumelkan mereka




Hai2 everybody.
Nak share wayang yg aku tgk smlm wif MY LOVELY TEDDY BUCUKK!!
Smlm kitorg layan cite LIFE AS WE KNOW IT.
Cite ni mmg layan.
Korg patut/mesti tgk la. Baru la korg dpt feel.
Ngeee :D

Perlu ke sinopsis??
Hurm oklaa aku cite ckit eh pasal cite ni.
Kisah seorg pmpn yang xde BF lg dan kwn2 baik dia aturkan pertemuan ngn sumone 'the guy' lakonan Josh Duhamel(pelakon kacakk itu) haha

Then, 1st date dorg pon dah spoiler.
Pastu beberapa thn kemudian, kwn2 nya yg br lahirkan baby buat jamuan harijadi.
Then, kapel yg at 1st date tuh bertemu semula.

(panjang nak cite ni)
Ok2, pasangan husband n wife tuh terlibat dlm kemalangan pastu anak2 mereka diwasiatkan oleh pasangan td supaya kwn2 baik mereka iaitu the couple yg 1st date tuh untuk menjaga anak2 mereka.

Hero heroin dlm cite ni xsefahaman tapi kne menjaga baby bersama2.
Dari sini la baru mereka SEFAHAMAN dan masing2 LOVE each other ;)
Si Sophie sgt COMEL!!!!! (baby kecikk)

Nak tahu kisah selanjutnye g tgk di pawagam berdekatan k!!! ;)
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh2!!