◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

01 November 2010

Penantian = Penyeksaan

Welcome2. Wahhhhh lame gak xtulis blog ni. Bukannya apa. Bila xde "bahan" nak diSTORY MORYkan, kna laa diam dlu kan. Ngeee :D

So agak2 ade je cerita dr rakan2 baikk or tidak barula aku coret2kan kat cni.
Meh nak story ckit psl PENANTIAN = PENYEKSAAN.

Ada laa sorg HAMBA ALLAH ni. Dia berkongsi cerita nya pada aku.
Dia mengalami satu situasi di mana dia suka ngn seseorang girl but at the same time girl tuh milik org. Pendek kate, girl tuh AWEK org la. Laki2 ni dah berterus terang dah dgn that girl dan memberitahu kat that girl yang dia sanggup tunggu that girl.

*sanggup tggu ok!! Xke menyeksa diri gak namenye kan??. tapi laki2 ni mampu bersabar & berusaha sedaya nya*

He hopes that ending tuk kisah dia ngn girl tuh ade kesudahan yang BAIK!! means HAPPY ENDING la.

*What about that girl?? Is that, she feels the same as the guy feels??*

Kalau ikotkan dr cerita kwn aku ni, girl tuh mcm dah mula sayang kat guy ni. Maybe sbb kePRIHATINan laki2 ni terhadap pmpn tuh dan sikap CARING yg ditunjukkan kot. Haha

Ermmm, klu girl tuh kawan aku, leh laa aku cerita kan ape perasaan yang perempuan tuh alami. Tp masalahnya aku xth pmpn tuh RASA APE??

*so, aku xleh nak describe the girl's feeling* Ngeee :D

Nnti ade pape story mory pasal 'them' I will updated k!!
See u again all the blogger walker ;)