◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

01 December 2010

STALKER!!!!


Assalammualaikum w.b.t
Hai Daeng's friends ;)
Lama gak kan Daeng xber'madah'?
Haha. Bukan xnak ber'madah BUT!!! No idea & no Good MOOD :D
But, today Daeng rs mahu share sesaje ape itu STALKER.
Dlm bahasa JAWA:
What the meaning of STALKER?

1: A stalker is anyone boy or girl (usually a late teen or adult) who follows you everywhere you go and knows everything about you. Be careful if you think someone is stalking you tell your parents teacher or friends.
(bila ade org yg mcm ni, kne jaga2 eh kwn2. ne th org tu ade BAD things to do around U)

2: A stalker is a person that secretly WATCHES and FOLLOWS you around and takes pictures of you and other things.
(haaa, yg ni menarik skitlaa. sbb stalker ni slalu tgk/perhatikan ko tp dlm ms yg sm suke tgkp gambar ko. If dia tgkp gmbr then masuk ke mn2 album or publish kt mn2, tak ke susah korg nnti?? pkir2kanlaa eh?)

3: A stalker always looks around u. It is usually someone who is obsessed with you and wants to be with you but can't.
(Ohhhh, yang ni menyeramkan gak. Dia mcm ade hati ngn kita tp at the same time dia mcm xmampu nak miliki kita. so??) hurmmm.

4: A stalker is a person that follow's you ADMIRES you and watches you from afar but you may not know they are doing this or you may not even know who they are.
(ntah ape laa yg org2 mcm ni nak wat sbnrnye kan?? Cuba korg pkir laaa ape dorg cube nakk sbnrnya ngn korg ni?)


Rasa2nya meaning STALKER yg aku bg kat ats tuh sumenya dah lebih kurang maksudnye kan. So, ckuplaa kot 4 difference meaning. (xde laa difference mane pon) Sm dgn je. Ngeee :D

So, kalau korg rs nak jd STALKER xslh tp berpada2 jgn smpi menganiaya org2 yang menjadi mangsa STALKER anda yerp!!

Dan pd sape2 yang nak ada STALKER, cuba laa bua benda yang leh menarik PERHATIAN org lain. Jgn smpi org lain BOSAN dgn korg sudahh! HAHA.

Daaaaaaa~
See Daeng next time laa lak.
Masa tuk FOKUS buat kerja!! ;)
Selamat Bekerja My Dear FRIENDs!! XOXO