◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

16 August 2011

Asking for SAME question

Ya ALLAH! Please be ensure that I'm strong enough to face all the question being asking all the time. HUH~! People sometimes don't bother about ourselves. Or else they just ignore our feelings. We are just an ORDINARY HUMAN BEING, therefore all those happen to us is related to all the FEELINGS. For example, the question being asking all the time is just like this;

*Have you meet HIM once you at his place?
*How about HIM? Did him call you?
*Why don't you going date with HIM?
*When did HIM want to meet us?
*Where did HE leave?
*When was the last day you meet HIM?

Ohhhhh MG!!!! Please lah! Stop asking me all that type of question. I'm SICK of it. Please focus more on our LIFE rather than busy body to know about others. HUH~! May ALLAH bless everything what we have done to others. And hope that one day people will stop and feel BORING to asking all that type of question. Happy Fasting Day (:

05 August 2011

Rest for a month. Should I?

Assalammualaikum w.b.t


Tak tahu lah nak post ape.

Ramadhan² ni bagi saya peluang tuk rest sebentar.

Dan mencarik ketenangan yang diperlukan.

Saya menghadapi satu tahap perasaan yang xleh diungkap skg ni.

Maybe perlu patuh padaNYA adalah langkah terbaik.

So anything bad/good happen to me, InsyaALLAH ada hikmahNYA.

DIA Yang Maha Mengetahui.

Selamat berpuasa kawan² InsyaALLAH kita peroleh keberkatan dalam Ramadhan yang mulia ini.

Ameen.

Lot's of LOVE:

DaengIeyma

02 August 2011

Tak terungkap dengan kata-kata

Perlu ke berkata-kata???
Sumtimes kita tak perlu bercakap.

Boleh di sampaikan melalui MUZIK & MEMEK muka.

Sebagai contoh,
Ramai antara mereka suka tunjukkan rasa hati mereka dengan lagu².
Lagu² yang sering menjadi pilihan:

Sedih - Kisah Hati by Aaliyah
Cinta - Percaya Padaku by UNGU
Happy - Last Friday Night by Katy Perry
Marah - I Don't Love You by MCR
dan sebagainye.
Lagipon dekat Malaysia ni mmg byk lagu² terbaru kan?
so lagi senang kita nak exposed kan MOOD kita untuk waktu itu.

But, Sumtimes orang lagi prefer MEMEK muka lak kan??
Contoh:

Sedih - :(
Cinta - ♥____♥
Happy - :D
Marah - >.<

dan sebagainye.
Banyakla expresi dirimu yang suka ditonjolkan oleh mereka² tanpa berkata².
So teruskan warnai hidup anda!! Bye~ hehe

Ohhh lupe:
SELAMAT BERPUASA KAWAN²!!!!!