◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

15 April 2011

Nyanyoo ramai "kawan" ^____^

Nama saya NYANYOO(nama ni tuan sy si Daeng yg bagi)

Tapi saya ada byk nama.

Miyul panggil saya ZINI(name dlm watakk cite katon)

Mak panggil saya TUAH(sbb sy je yg survive masa kucing jantan nk ggit kami 4beradik)

Uteh panggil saya CLOROX(sbb bulu sy bersepah2 kalernya mcm kne clorox)


Saya bukan nk cita psal name saya yang sedap2 tuh. Tapi kat sini sy nak bgth kwn2 suma yang saya ni ramai kawan taw. You all msti nk tahu kan kwn2 yg I maksudkan tuh ape??


Meh kite tgk gmbr yg ada kat bwh ni:

Taaaaaaaarrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Ini laa kawan saya!! Name dia kutu. Nak bg canteek ckit, tuan2 sy panggil

KUTU = KAWAN


Sbb molek ckit didengar. If, panggil kutu, sume mesti lari xmo dekat ngn saya. Btul x korg??

Tapi kwn sy makin hari makin hilang. Ni sume gara2 Amira(one of tuan saya) dia suka sgt crik kawan saya & bunuh T_T

Cian saya dh xde kawan. Tp xpe saya ada kamu semua yang SAYANG SANGAT dgn saya. Btul x?? Saya pon sayangg korang suma.


Saya makin hari makin bersih tanpa kawan2(KUTU) tu. So korg jgn la segan2 tuk peluk ciumm saya eh. ^____^ Bye korg!!! Nyanyoo nk g main2 lak ngn abg(Nyanya) & kakak(PluPLu) saya.

Happy Birthday to my Besties!!!!!

Name kawan saya ni: Sharifah Erfiza Elaika (name keturunan)

a.k.a Gusti Erfiza Wanangsari (name lakonan)

@ Erfiza (name dlm IC beliau)

Di lahirkan di MELAKA kalau xsilap I la kan. Hehe

Anak ke2 dr 4 beradikk

Seorang yang suka sgt bergantung dengan Akaknya iaitu Kak Emi.

Suka sgt menyanyii (tp dlm toilet jela kot xpun dalam dapur) hehe

Kawan2 yang sejati ada laa sebilangan kan?? Kawan xsejati belambakkk. tny la dia klu xcy!!

(aku xgebang okeh & aku xmembongakk)

slalu kne tuduh ngn mereka if aku ni suke gebang T_T

Beliau skg nak masuk 26tahun.


Sempena tarikh keramat ESOK bersamaan dgn 16 April 2011,

Daeng nak wish byk bende ni!!!

(being listed as below):


# Semoga panjang Umur & Murah rezki

# Semoga dikurniakan JODOH yang bakal menjaga kau dgn baikk skali

# Semoga dpt menjadi insan yang solehah

# Semoga kau lebih berkeyakinan pasni tanpa aku(yg bakal xde kat boustead) hehe

# Semoga kau semakin independent dr sblm ni :)) (kau kan gelabahh)

# Semoga 26thn ni mematangkan kau untuk jadi lebih berjaya

InsyaALLAH. Kita kene usaha dlm ape cara sekalipun untuk berjaya insyaALLAH diredhaiNYA

Ameen ^_______^

Happy Birthday BABE!!!!!!!!!!!