◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

16 April 2011

Happy Birthday My Lovely Mum!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY MAK!!!!!!

yang ke-51!!!

Xsangka umur makk masih panjang lg kan?? Alhamdulillah syukur pada ALLAH sebab kurniaankan umur yang panjang untuk mak kami!!!

Sebagai anakk sulung, Along akan cuba untuk berjaya dalam hidupp supaya dapat tolong adik2 yang masih mengharapkan pertolongan seorang kakak!!


Along tahu, along tersangat laa MANJA smpikan makk rimas nak layan. Kan?? Hehe. Tp biase laa anak sulung kan memang ngada skit. Mak xcy mak tny laa suma org yang dilahirkan sulung.

Semanja2 along pon along still leh survive & be independent taw.

Thanks mak sbb sudi membesarkan along smpi skg along dh berjaya menjadi seorang yang berguna dlm usia yg mencecah sweet17 ni. Ahaksssss (pdhl dh 26thn) dh patut bg mak cucu 2-3 orang dah kot kan makk?? hehe

Ni anak makk yang agak mengada ni haa, lagi sorangg, Si Angah!!!!

Mak jgn ckp along je manja, dia ni lg manja lebih dr along!! hahahaha

kan Angah???


Smpikan nak aiskrim kt kedaii pon suka sgt "pau" makk!! Tp mak, manja2 angah pon, angah still antara anak mak yang sgt bekerja kuat dlm keje nye. Cian angah!!

Jaga skit kesihatan tu jgn duk abaikan keselamatan. kau tu slalu sgt kne malapetaka. hati2 len kali next time!! Angah ni pon dh mencecah umur 25thn. haha. tua kau angah!! Bile kau nak kawenn ni?? jeng jeng jeng ^___^

Haaaa, ms umur mak bape eh mak beranakk kan si sengal sorg ni?? haha. Uda2!! along xth laa pangaii kau mcm ne. Tp kau sgt laa happeningg dlm setiapp hal!! Suara hampir satu taman leh dgr if kau gelak tawa!!

Alhamdulillah, anak mak yg ni pon bakal berjaya insyaALLAH mcm Along & Angah. Sikit hari lagi uda akan grade in Bachelor of Accounting kan?? Sm mcm Along.!! so Uda, in fews 10 years later, kita bukak firm sndiri nakk uda?? Ajak Nabil kau skali!! dia leh jd one of Director. But make sure kau kene la kawen ngn dia dlu. HAHA.



Makk, mak still usaha untuk dptkan anak dlm usia 30-an kot kan ms lahirkan si Gelabahh sorg ni!!! haha. Alang, anak yg ke4 dlm kuarge. Dia ni sgt laa gelabah! kalau ade hal ape2 ke kan?? Mesti swuh along xpun uda untuk settlekan.Mane dia th nk settle sendiri. Kan Alang??

Alhamdulillah, Alang pon bakal grade yg bakal holds Diploma in Accounting. Adoii, ponat laa along sbb korg ni sume pentiru along amikk akaun!! hehe. Xpe laa alang dh rezki kau kan nk amik Accounting ^___^ Pasni jgn jd seorang yg gelabahh leh x??penat je mak membesarkan kau if suke sgt jd gelabah (ayat xde kaitan) haha :p


Si canteekkk sorg ni, Uteh anak ke5 dlm family. Mak still xjemu melahirkan anak2 yang comey2!! Masih ingt lagi masa baby, dia ni sgt la putih dh mcm anak cina! ingt kan tersalah anak ke. Rupanya btul adik2 kami. kan uteh???

Si minah sorg ni bakal tunggu masuk mane2 U. Dia br je hbis SPM. ALhamdulillah berkat usaha dia & disetai doa2 akak2 n abg n mak yang sentiasa bagi support untuk anak2 nya, dia berjaya memperolehi 6A dlm SPM 2010 hr tu. Tahniah UTEH!!! Mak nnti banje kau handphone teh!! Hehe. Along banje kau casing handphone jela leh x?? ahaksss. Take care uteh!!!


Nama saya Sapikah!! hehe. Ika yang sgt cool. Masa mak lahirkan dia, Angah ingt dia ni lelaki. Skali bila angah tahu dia ni pmpn, ms time dia baby, angah xminat lgsg nk care/jaga dia. Tp bila dh besar, Ika laa antara bestfriend Angah!! Ape2pon Angah nakk, dia msti sruh Ika buat!! Sapikahh ni study form3 kat sekolah MAAHAD! Dia tersangat laa islamikk. Kalah Akak2 nya!1 Tp xpe, bgusla ade sorg yang mcm ni kan?? Atleast sejukk peyott makk masa mengandungkan dia. Kan CHIKA??? (panggilan manja abah panggil dia) hehe



Opppppppppppppppppsssssssssssssss!, Anak bongsu mak yg tersangat laa MANJA & Mengada!!!si Miyul sm dgn je ngn abg dia si Angah!!! Mak lak hanya dikurniakan 2org anak lelaki. Dua2 mmg sengal! Suka sgt kaco makk kan mak?? termasuk laa abah!! Sm je dorg ni anak banak suka kaco mak.!! Along x, along baikk!! haha Adik bongsu ku ni, study form1 kat sekolah ACS!! cita2 nye tggi katanya nak jd ARKITEK!! Buktikan kat akak2 n abg kau yg ko leh jd Arkitek tuh k!! Toyol ni tersgt laa manja smpi kan dh besar mcm skg ni pon still nak tdo ngn mak!! Xmalu eh?? wuwu :p haha. Along hope kau pon berjaya satu hari nnti k. Buktikan kat mak yg kau leh jd insan berguna taw!! InsyaALLAH :) Ni laa family kami!!! Masing2 tersangat laa dh dewasa. If kawen, dh dpt byk cucu dh makk. Makk tggula eh one day mak sempat pegang cucu sndiri. Sbr skit je taw mak. Doakan kat ALLAH supaya anak2 mak ni leh bertemu JODOH yang baik2 terutama skali kita highlight kat cni si ALONG yang patut kawen dlu!! HAHA. sbb dia akak! Yg lain2 tuh suma nya muda lagi. ahakssss :) Tima kasih kat ABAH sbb tanpa abah tiada laa kami disisi MAK & ABAH!! InsyaALLAH kitorg suma akan jd anak yg berguna & dpt balas JASA mak dan abah!! Mak laa makk yang terbaekk di dunia sbb tersangat laa sporting leh mendengar masalah anak2 mak especially masalah2 boyfriend, mslh girlfriend & mslh2 lain lg. HAPPY BIRTHDAY MAKK YG KE-51!!!! Thanks being a greatest MUM in the world. Love u so muchh!!!!! ^________________^