◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

24 April 2011

Counting the days!!!!!


Ohhhh menghitungg hari!!
Counting the days!!!!
Lagu Kris Dayanti: Menghitung Hari
(walaupun lagu ni xde kaitan ngn pemergian ku dr Boustead tp starting lagu ni yang sesuai je) ^__^

Menghitung hari
Detik demi detik
Masa ku nanti apa kan ada
Jalan cerita kisah yang panjang
Menghitung hari...

Padamkan saja
Kobar asmaramu
Cinta putih itu takkan ada
Yang aku minta tulus hatimu
Bukan puitis

*chorus*
Pergi saja cintamu pergi
Bilang saja pada semua
Biar semua tahu adanya
Diriku kini sendiri

Padamkan saja
Kobar asmaramu
Jika putik itu takkan ada
Yang aku minta tulus hatimu
bukan puitis

repeat chorus x2

All start wif capital "H"

Wanna to share with you all.
What "H" I am aiming for my life actually.

The 1st "H" is called HTC!!!
I'm aiming for new handphone because my present handphone is about 3years use it.
Alhamdulillah the handphone is still in a good condition.
Am I just wanna to upgrade my handphone life ^^,

The 2nd "H" I wanna to share with others is HAMSTER!!!!
one of my friend want me to try new pet because I already take care of cats!!!
And that so, I think is OK if I try to buy a Hamster? Heee.
InsyaALLAH if my mum give the green light laa :p


The 3rd "H" is I wish to have my own dream HOUSE!!
Hope I will get it for my life in future too.
InsyaALLAH
Pray for me guys!!!! I will pray for us! Ameen ^___^

Ohhhh My Gucci!!!!!
the 4th "H" is HUSBAND! So scary when we talk about Husband rite?
Because we didn't know when ALLAH will show us the "seru" or we need to keep in doa & need to triple ur effort on searching the "jodoh". InsyaALLAH, Allah will help their HAMBA ^^
Ameen!!
is that HARITH NADHIR can be on my list for my future hubby?? hahaha
"H" come on searching . . . . . . . . .


Okehhh! the last "H" is that called HAPPINESS!!!
Hope everything goes fine when we keep in touch with ALLAH, InsyaALLAH HAPPINESS would be ours!!! ALLAH will help us on what we wanna to achieve.
Keep on rockingg all!!!

Ni SKIRT ke SHAWL??

Try u'all teliti picture kt bawh ni!!
Sekali lalu mcm SKIRT tp 5-6 kali lalu rupanya SHAWLs!!!!!
Ni adalah *hanger* untuk Daeng gantung Shawl² Daeng!!
Kalau ikotkan yang tergantung kat hanger tu ada dalam 70 lebih shawl.
Koleksi ni dari January 2010 untill sekarangg.
Daeng dah jadi pelanggan tudung² bawal dah.
Skg ni Daeng hanya membeli SHAWL² & menjadi satu hoby untuk mengumpul perlbagai² lg jenis shawl. Daeng suka beli shawl di mane² yang Daeng jupe & agak menarik trus bli tnpa memikir panjang. Sbb ada pemikiran "Pasni msti ssh nak jupe jenis mcm ni"
So slalu klu jupe je yg cantekk², mmg trus bli dah!! Ngee ^___^
So andai kata hati anda dah tersuka kat mane² tudung or shawl, truslaa beli jgn pkir panjang. Sbb Shawl ni sesuatu yang cpt updated & cepat berubah trend!! ^^

MemMANJAkan diri keSAYANGan saya

Menghabiskan weekend ini dengan memandikan myNYANYOO supaya beliau lebihh wangii & wangii!! Nnti baru laa semua org sayanggg Nyanyoo kann??

Take 1!!!!!
(First time kene air, apa dia kesah??)
Diammm aje!! Mmg suka air gamakknya. Heee

Take 2!!!!!
Lg lame kne curahh ngn air paip yang sejukk ni, lagi BISU si Nyanyoo nih!! >.<
Sabo jelaaa....(nada macam watak dlm movie Hantu Kak Limah tu) hehe

Take 3!!!!!!!
Dia dah kene balut ngn tuala tp still diamm membisu! Nape nihh syg?? terkejut kne air sjukk ke ape? Tp ape² pon Nyanyoo terbaekk sbb xmencakar along pon kan?? GoodGIRL!!!

Take 4!!!!!
Dia rs mcm nak tdo balik pon ada. Dlm sejukk2 ni tdo la lagi beshh kan sygg?? Heee.

Take 5!!!!!
Nyanyoo dh siapp dikeringkan & dibedakkan!!
Ngeeee ^_______^
Dah leh g jenjalan!! Nnti nak g melawat Uda kt Uitm Shah Alam kan??