◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

31 May 2011

Break-off

Break-Off!
FullStopp!
Aku pon pernah lah Break-Off ni kan,
Tp xde lah seteruk cara orang² di luar sane yg Berkapel-Berbreak Off
Korang ni kalau dah kapel tuh kan cuba laa:

# Be Respect between both of u
# Be Patient when making up decision
# Be Responsible in ur relationship
# Be Polite when both having a discussion
# Be Cool when trying to get mad to Couple
# Be Good Listener to Couple

Macam KES smlm k,
Btul² ada Couple nih depan aku,
Dorang berselisihan paham ape ntah,
sampaikan si Pmpn mmg dah duk MENJELING, CAKAP KUAT, MERENTAP TANGAN while lelaki tuh pegang tgn tanda nk pujuk.
Cuba laa bawak berbincang dengan cara agak #Professional.
Korang ingt kita nih dlm keje je ke kene #Professional?
Dalam perhubungan pon kene taw ada sikap #Professional.
Jgn ikot #Professional aku babe, sbb wa sgt #Professional smpikan dah 3x Break-Off :p
hahahahahahhahahahaha *gelak besau jap*

Pastu kes 2hri lepas lak,
Mak aiiii, Couple ni lak sakan berCINTA!!!
nak tahu nape???
#Baju nak sama kaler
#Baju kemeja sama²
#Jam sama jenis, sama kaler sama patern
#kasut sama sporty sama design
#hp sama jenis
(padahal umur bru under-age tuh:18thn ke bawah)
sabar jelahhh~

So moral of the story:
Xsalah nak berCOUPLE tp pandai²lah jaga relationship korang tuh. Jgn lah ter'over' sgt sbb korang tu pon lom sah lg bakal kawen ke hape kan??
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
*pEace huGs KisSes*