◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

05 October 2011

Part 2 : How to be an ARTIS (Retis)

(hahahaha kelakar okeh muke ku kene touch up) wuwu

Take 1

Take 2

Take 3

Take 4

Take 5

Mari² semua nak sangat jadi RETIS kan?? Mehh cini, makk Make-up kan kauu jahh :)
Actually, kwn sy ni dia mmg tgh berjinak² dalam dunia MENGANDAM. So, habis semua muka² kawan² ofis dia dia tenyehh nye termasuk muka saya. hehe :)

(Agak² nak kenal ngn mak andamnye sila klik link ni ---> Aina Rahman )

Okeh kawan, I sebagai kawan I tolong promotekan kawan I ni je. heee. Moral support lah katakan. Hari ni pon ada mangsa keadaan yang bakal kene tenyehh muka dgn mak andam garangg ni. haha. garang ke?? Opssssss~!

Alamakkk, dh pukul 845, Daeng nak kene berkhidmat untuk negara nih. lalalalalaaaaa~

Lot's of Luv:
Triple D


Part 1 : How to be an ARTIS (Retis)

Fuhhhhhhhyouhhhhhhh~! Aku memang ngh bosan tahap cipan. Tolonglaa aku. Sbrnye kan, bukann senang taw nak bergambar ala² Photoshoot gitu. Sebab ape?
Sebabnya, photographer sruh buat tu sruh buat ni, kang terkangkang ko nak berposing. heee.

Actually, aku ni PEMALU taw kwn² :)
So bila orang sruh posing, SEGANNYE saya.
Dan bila org ckp,
*meh pandang sini
*tolong pusing ke sane skit
*cube duduk bawah
*kepala dongakk ckit
*pandang ke arah sane jap
*ok² pandang depan je

Haaaaaaaaaaaa~! xke korang rasa PERGHHHHHHH susahnye haiiiii. Nnti nak kawen, tahulah korg if buat tgkp² gmbo gini rupa. Awokk penat gaklaa. hahaha.

Ada satu hari tu saya pergi jalan² kat KLCC ngn dating ngn sorg mamat ni (The Photographer) heeee. Ade laa try & test how to become an Artis (Retis) pasann makknyah~!


(Take 1) - snyum nak kambingg :p

(Take 2) - Ceria bebenor haha

(Take 3) - Okeh dh pandai posing ckit

(Take 4) - Curlassss kau Maria dh pndi posing habisss :) haha

DONE Part 1!

Lot's of Luv:
Triple D