◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

01 April 2012

April yang BUSY!


Assalammualaikum.
Busy nya bulan APRIL kawan²!!!
Daeng sibuk ngn study tuk exam W41 on 14.04.2012 ni.
So dalam 2 minggu ni nak study berkenaan isu semasa, persediaan dari segi MENTAL & FIZIKAL lah kot. Lain² hal xde rasanye.
Exam ni akan diadakan di PICC, Putrajaya.
Berdoa kat ALLAH supaya dipermudahkan segala urusan.

Selepas itu lak. 2 minggu terakhir dalam bulan Apr ni, Daeng kene prepare tuk majlis PERTUNANGAN Daeng, insyaALLAH akan berlangsung on 05.05.2012.
Hope semuanya berjalan lancar. Doakan yg terbaik untuk Daeng k.
Maybe xde POST selepas post ni. Sbb Daeng sgt busy ngn kerja & juga persediaan untuk hal² di atas. Semua hal melibatkan masa depan Daeng.

InsyaALLAH, Daeng akan update kan apa yg patut dr semasa ke semasa.
Jaga diri kawan². Allah Maha Mengetahui.

USAHA TANGGA KEJAYAAN!
InsyaALLAH. Amin Ya Rabb.

Lot's Of Luv:
Triple D ♥