◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

20 May 2012

18.05.2012 - Part 2

19.05.2012 : AO Annual Dinner 2012 which means Malaysia Airlines annual dinner.
Encik tunang belanja pegi ke dinner MAS pd hari Sabtu itu. 
 Tgk² je tiket masuk ke hotel Pan Pacific itu, skali ANUAR ZAIN was the special guest!!!! Whoaaaaa. mana tak menjerit aku (tp jerit dlm hati je) hehe. Then, Sarimah Ibrahim was the host for that night. Best tu!

 Anuar Zain dpt roses dr a few girl/women yg sgt mania dgn dia. Aku pon mania gak tp aku xde la smpi nak naik stage bg bunga. (say pemalu) hahahah. Btw, Anuar Zain pny voice mmg KELAS! Kelas sgt, smpikan ade la hamba ALLAH yg (separuh lelaki separuh pmpn ni) pon cair ngn dia. hee

 Anuar Zain waktu ni menyanyikan lagu SEDETIK LEBIH. Fuhhhhh sgt sedapp suara nya. Mmg terbaik!
Mak aku tak nak dgr bila aku cerita psl Anuar Zain time dinner tu. Bukan dia xsuke tp nyampah dgn aku sbb aku dpt tgk BF dia depan2. Hahaha. Maaf makkk :p

Dpt Pendrive bg semua tetamu yg hadir ke dinner tersebut. Hee. Rejeki nk dpt pendrive. Tak yah susah2 aku nk beli pendrive. Aku lak mmg nak pendrive. Alhamdulillah :)

Thanks you so much encik Tunang for the Special invitation to the MAS Dinner. I will remember all the spending time with you. InsyaALLAH next year we will officially diIjab-Kabulkan. InsyaALLAH. 

Just wanna say "ALHAMDULILLAH & thanks to ALLAH" for the creation HAMBA ALLAH, Azfar Nasir for me. InsyaALLAH Jodoh ALLAH itu pasti.

Lot's Of Luv:
Triple D ♥ 

2 comments:

  1. cakap dgn mak, datang kat pasa malam kg melayu subang. dalam kul 6 lebih, pacak kat simpang parking. dapat tgk anuar zain n ziana zain bagai. live, free of charge!!

    ReplyDelete
  2. yeke??? dorg nape ade situ? hee aku pon nk terpacak kt situ :p

    ReplyDelete