◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

11 May 2012

Alhamdulillah : I'm taken!


Assalammualaikum kawan²!!!
Rindu Daeng x? hee. Daeng rindu kn BLOG ni. Lama sangat Daeng tak update my blog yg dah bersawang ni. Maafkan Daeng eh?

Date: 05.05.2012
Hari: Sabtu
Perkara: Majlis Pertunangan Azfar & Ieyma
Tempat: Klang, Selangor

 Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat illahi. Dengan limpah kurnia & izinNYA, saya selamat ditunangkan dengan seorang jejaka yg sgt memahami saya, En. Azfar :) I love my encik Tunang ♥♥♥


Majlis yang berlangsung secara kecil-kecilan ini, berlangsung dengan jayanya. Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua yang terlibat. Terutama PARENT Daeng, Adik Beradik Daeng, Jiran², Sedara-mara & sahabat handai.



 Tak dilupakan juga, rombongan PIHAK LELAKI yang dtg beramai² memeriahkan MAJLIS kami ini. Alhamdulillah tak terhingga, majlis berlangsung dgn tenang & senang skali. :)



 Adik² Daeng cakap Daeng dah xleh join GROUP mereka yang SINGLE-MINGLE sbb Daeng dah title TUNANGAN org. hee. 




 Gambar diatas: Wakil dari pihak PEREMPUAN. Thanks jiran² yg sudi menjadi wakil, mewakilkan abah Daeng :)


 My FAMILY!! ♥ uolllsss much :)


 My besties from UITM :) Thanks for coming babe!


 Wakil dari PIHAK LELAKI. Ujung kanan skali tu la bakal ayah mertua saya. :)


The last pic ni adalah my SWEET gangs! hee. Kiri skali : wife orang. Depan : wife orang. Kanan skali : Available (meh la kenal² ngn Sharifah tu) hee.

P/s: Daeng mendoakan JODOH yg terbaik untuk sahabat² Daeng. InsyaALLAH lepas ni time korg lak.
Daeng akan update lg entri² lain lepas ni k. Busy keje skg. Xde ms nk update blog Daeng. Sorry kawan² :)

Lot's Of Luv:
Triple D ♥

No comments:

Post a Comment