◘ The Only Me ◘

My photo
♥ A Muslimah faithful to ALLAH ♥ A Besties to my Cats & Kittens ♥ A Savior to my Best Friends ever ♥ A Good Listener to my Fiancee ♥

20 May 2012

18 May - Tapi bukan tahun ni.

Ohhhh mula lah nak verangan vogue the vass ni. Hee.
Eiffel I'm in Love. *tetibe* - Sbagai HADIAH bday akan dtg lak ke kn?
Hope dapat lah JEJAKI - jejak kaki di kawasan yg ada Eiffel Tower tu.
Dh plan ngn encik tunang, mcm nk g serbu Paris ni. Tp tgk la pd rejeki.
InsyaALLAH ada rejeki leh laa pegi ke sane. ♥

Lot's of Luv:
Triple D ♥

18.05.2012 - Part 3


Thanks Kembaqqq for the birthday wishes. :)
Yg tak leh blahnya nama manja aku lak digunakan tuk kembaqq aku ni tulis blog.
Hbis seluruh dunia tahu nama manja aku tuh. hikhik
Pape pon babe, ko tetap kawan aku dunia akhirat.
Tak dilupakan juga HAWA, WAFA, MUNIRAH & BIBI.
Korg semua sahabat sejati aku dunia akhirat.
Amin Ya Rabb :)

Lot's OF Luv:
Triple D ♥

18.05.2012 - Part 2

19.05.2012 : AO Annual Dinner 2012 which means Malaysia Airlines annual dinner.
Encik tunang belanja pegi ke dinner MAS pd hari Sabtu itu. 
 Tgk² je tiket masuk ke hotel Pan Pacific itu, skali ANUAR ZAIN was the special guest!!!! Whoaaaaa. mana tak menjerit aku (tp jerit dlm hati je) hehe. Then, Sarimah Ibrahim was the host for that night. Best tu!

 Anuar Zain dpt roses dr a few girl/women yg sgt mania dgn dia. Aku pon mania gak tp aku xde la smpi nak naik stage bg bunga. (say pemalu) hahahah. Btw, Anuar Zain pny voice mmg KELAS! Kelas sgt, smpikan ade la hamba ALLAH yg (separuh lelaki separuh pmpn ni) pon cair ngn dia. hee

 Anuar Zain waktu ni menyanyikan lagu SEDETIK LEBIH. Fuhhhhh sgt sedapp suara nya. Mmg terbaik!
Mak aku tak nak dgr bila aku cerita psl Anuar Zain time dinner tu. Bukan dia xsuke tp nyampah dgn aku sbb aku dpt tgk BF dia depan2. Hahaha. Maaf makkk :p

Dpt Pendrive bg semua tetamu yg hadir ke dinner tersebut. Hee. Rejeki nk dpt pendrive. Tak yah susah2 aku nk beli pendrive. Aku lak mmg nak pendrive. Alhamdulillah :)

Thanks you so much encik Tunang for the Special invitation to the MAS Dinner. I will remember all the spending time with you. InsyaALLAH next year we will officially diIjab-Kabulkan. InsyaALLAH. 

Just wanna say "ALHAMDULILLAH & thanks to ALLAH" for the creation HAMBA ALLAH, Azfar Nasir for me. InsyaALLAH Jodoh ALLAH itu pasti.

Lot's Of Luv:
Triple D ♥ 

18.05.2012 - Part 1

Alhamdulillah :) 18.05.2012 Hari jadi aku yg ke-2* (rahsiakan sgt umurnye pon) 
Tak perlu nak rahsiakan sgt sebab ko tetap twenty plusplus. hee

 Jam ditangan tuh menunjukkan date 18. Pd tarikh birthday aku lettew.
Sempena birthday yg bertitlekan TUNANGAN orang, encik tunang dh pesan yg aku kene/ WAJIB pakai jam. Ohhhh. aku dh laa xsuke pakai jam. uhukk >.<

 Hadiah tshirt dari JC. Thanks ya!

 Handbag dr Thailand. Kwn aku g Thailand. Untunglaa. hee

 Special gift :  Dari kawan baik aku. Wan Azlini. (tmpt aku meluahkan perasaan, mslh & bergossip) hee. Itula dia, Wan Azlini namanye. Kenal ngn dia pon lepas hbis UITM. Pdhl ms kt UITM just lalu sebelah menyebelah lalu buat bodoh. Skg ni baru close atas sebab2 tertentu. hee. Love u babe!!

 Thanks to Umie for the special card. Dah umur gini masih dpt kad lagi dan sy berasa sgt terharu. 

Domino's????? Alhamdulillah kenyang perutku dimalam hari. Adik2 aku tongtong duit blanja aku makan Domino's. Dah lama tak makan Domino's pizza ni. Thanks Angah, Uda & Alang. hee. Thanks juga kt the rest of my family members yg sudi meraikan birthday aku yg simple tp amat bermakna. :)

"Tahun ni je bang, along celebrate bday ngn kita. Tahun depan xde dah. Along celebrate ngn suaminya
......Mak berkata kepada Abah. (sayu hati mendengarnye)

Apapon terjadi, Along tetap anak Mak & Abah. Walaupon dah bersuami kan. hee.
Lot's Of Luv:
Triple D ♥